ENGLISH

Το Underathens Association είναι ένας πολιτιστικός σύλλογος

Απο 1 Απριλίου ο τρόπος λειτουργίας του Underathens αλλάζει θέτοντας ως βάση τη δημιουργία ενεργών μελών.

Στόχοι του χώρου είναι
• η πραγμάτωση μιας εν ενεργεία καλλιτεχνικής κοινότητας σε όλα τα επίπεδα.
• η ενίσχυση της ποιοτικής κοινωνικής σύνδεσης μεταξύ των μελών του συλλόγου.
• η επίτευξη ενός βαθμού αυτοβιωσιμότητας του χώρου.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ;

Η έμπρακτη υποστήριξη των ανεξάρτητων χώρων τέχνης καθώς και των καλλιτεχνών που τους πλαισιώνουν, είναι εξαιρετικής σημασίας για την δημιουργική παραγωγή και την καλλιτεχνική πρακτική.

Η πρόσβαση στην κοινότητα του Underathens προσφέρει δικτύωση όχι μόνο με μουσικούς αλλά και με ενεργούς καλλιτέχνες όλων των κλάδων της Αθηναϊκής ,και όχι μόνο , καλλιτεχνικής σκηνής.

Ένα μέλος αποκτά συγκεκριμένο κύρος και ορθότητα στις δράσεις που θα το συμπεριλαμβάνουν καθώς το underathens πλέον, έχει τη δυνατότητα συνεργασιών με πολιτιστικούς φορείς τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΕΛΟΥΣ – CONSPIRATOR

Προς το παρόν τα μέλη μπορούν να λειτουργούν μόνο με την ιδιότητα του CONSPIRATOR αποκτώντας το δικαίωμα συμμέτοχης στο INTERGALACTIC CONSPIRACY PROJECT του Underathens Αssociation .

Στόχος είναι όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν γνώση του INTERGALACTIC CONSPIRACY PROJECT καθώς και της ιδιότητας του Underathens Association.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ INTERGALACTIC CONSPIRACY PROJECT

To INTERGALACTIC CONSPIRACY PROJECT (δεν) είναι (απλά) ένα JAM SESSION. Εδώ και 4 χρόνια παίχτες και ακροατές συναντιόμαστε και αυτοσχεδιάζουμε σε ένα πλαίσιο κοινωνικής συμβίωσης.

Η σεζόν του INTERGALACTIC CONSPIRACY PROJECT είναι 9 μήνες.
Ξεκινάει κάθε Σεπτέμβρη , με το project να λαμβάνει χώρα μια φορά την εβδομάδα (Τρίτη 21.00) και λήγει στα τέλη Μαΐου με ένα μεγάλο event (LAST TAKE OVER) στο πεζόδρομο της Aβραμιώτου.
Μάθε περισσότερα – INTERGALACTIC CONSPIRACY PROJECT

ΣΥΝΔΡΟΜΗ & EΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ

Οι εγγραφές γίνονται με την καταβολή της συνδρομής τους είτε στην είσοδο του χώρου είτε ηλεκτρονικά.

Το ύψος της συνδρομής ανέρχεται στα 5 εύρω το μήνα , για κάθε έναν από τους 2 εναπομείναντες μήνες, μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν (Απρίλιο και Μάιο 2023).

Με την καταβολή της συνδρομής το μέλος λαμβάνει τη μηνιαία κάρτα μέλους καθώς και τα GUEST TOKENS που του αναλογούν.

Από τον Σεπτέμβρη του 2023 το ύψος της συνδρομής για τη συμμέτοχη στο INTERGALACTIC CONSPIRACY PROJECT αλλάζει και γίνεται 10ευρω/μήνα ή 50 ευρώ για όλη τη σεζόν (9μηνες με 5.5ευρω/μήνα) .

Από τον Μάιο 2023 τα μέλη μπορούν να εγγράφονται για την νέα σεζόν (2023-2024).

GUEST TOKENS

Από 1η Απριλίου 2023 οι τρεις πρώτες Τρίτες του κάθε μήνα θα είναι αποκλειστικά για μέλη.

Κάθε μέλος με την καταβολή της συνδρομής του θα λαμβάνει 4 GUEST TOKENS μηνιαίως.

To GUEST TOKEN αποτελεί μια πρόσκληση.

Αυτό δίνει τη δυνατότητα στο ΜΕΛΟΣ ,τις Τρίτες που το INTERGALACTIC CONSPIRACY είναι αποκλειστικά για μέλη, να προσκαλέσει άτομα της επιλογής του. Ο κάτοχος του GUEST TOKEN το εξαργυρώνει στην είσοδο του χώρου και έχει το δικαίωμα συμμέτοχης στο project για μια φορά.

Αφού ο καλεσμένος ενημερωθεί για την ιδιότητα του χώρου καθώς και για το Project μπορεί , εάν το επιθυμεί , να εγγραφεί ως μέλος.

Αυτό συμβαίνει ώστε να υπάρχει η δυνατότητα γνωριμίας των καλεσμένων , τόσο με το χώρο όσο και με τις ανάλογες δράσεις του.

Η Τελευταία Τρίτη του κάθε μήνα όπου και λαμβάνει χώρα το – 45’ JAM TAKEOVER – θα είναι ανοιχτή στο κοινό. Δηλαδή και σε όσους δεν έχουν την ιδιότητα του μέλους.

45′ JAM TAKE OVER

Κάθε τελευταία Τρίτη του μήνα τα ΜΕΛΗ του INTERGALACTIC CONSPIRACY έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν το δικό τους Project για 45΄λεπτά .

Το 45’ JAM TAKE OVER είναι ανοιχτό προς το κοινό με στόχο την καθαυτή ωφελιμότητα των καλλιτεχνών-μελών του χώρου.

Δικαιώματα / Προνόμια μέλους – CONSPIRATOR

Τα μέλη έχουν δικαίωμα συμμέτοχης ΙΝΤERGALACTIC CONPIRACY PROJECT , στο 45’ JAM TAKEOVER καθώς και σε εκπτώσεις/ προσκλήσεις σε private και δημοσιά events ( parties , live , performances, workshops , εκθέσεις κλπ ) εντός και εκτός του χώρου του underathens association.

Επίσης στόχος είναι το INTERGALACTIC CONPIRACY να εμπλουτιστεί με μουσικά workshops και δράσεις όπου τα μέλη μπορούν να συμμετέχουν αναπτύσσοντας την καλλιτεχνική τους πρακτική.

Από την νέα σεζόν τα προνόμια και τα δικαιώματα των μελών θα διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες που φέρνει η καινούργια κοινωνική σύσταση του Underathens Association.

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΟΥΣ CONSPIRATOR

Τα μέλη υποχρεούνται να έχουν την κάρτα μέλους κατά την είσοδο τους στο χώρο , να έχουν γνώση του INTERGALACTIC CONSPIRACY PROJECT καθώς και της ιδιότητας του Underathens Association.

Έχετε ερωτήσεις; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@underathens.gr.

Στο ταξίδι αυτό που τώρα αρχίζει εύχομαι να σας συναντήσω.

Τα λέμε κάτω από την Αθήνα .

Alex.

BOOK NOW

To book a session, you can contact the studio directly at +30 697740828 or by email

     

+30 6977404828 / info@underathens.gr

11 Avramiotou str. Monastiraki , Athens

     

+30 6977404828 / info@underathens.gr

11 Avramiotou str. Monastiraki , Athens

SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER